Контакти

Можете да се свържете с нас на посочените телефони или да ни изпратитe съобщение.

Не се колебайте да ни потърсите по всяко време.

icon_widget_image Понеделник-Петък: 8:00 - 17:30 icon_widget_image град Сливен ул. „Сливница“ №22 icon_widget_image +359 897 922 062 icon_widget_image office@raev.org
Image Alt

Строителство

Услуги

На своите настоящи и бъдещи клиенти ние предлагаме:

Строителство на къщи, жилищни и търговски сгради

РАЕВ СТРОЙ e строителна фирма, специализирана в строителството на:

  • Eднофамилни къщи,
  • Жилищни, административни и обществени сгради, както и комуникациите към тях,
  • Текущо поддържане и ремонт на сгради;
  • Саниране на сгради.

Специализирани сме в комплексното изпълнение на всички строително-монтажни дейности, както и в управление на целия строителен процес, обхващащ пълния цикъл на строителство – изкопни работи, груб строеж и довършителни работи. Разполагаме с екип от специалисти и майстори, както за груб строеж и зидария, така и за всички довършителни дейности „до ключ“. Екипът ни се грижи за качественото изпълнение на всяка строителна дейност, възложена от инвеститорите и заложена в проекта. Фирмата се стреми за високо качество на строителния процес в безопасна работа и защита на околната среда, съобразно потребностите на клиентите, дружеството и заинтересованите страни.

Строителство до ключ

Ние от РАЕВ СТРОЙ предлагаме цялостно завършване на вашата къща, апартамент или офис. Като термин строителство “до ключ” се има предвид изграждането на обект, при който строителния предприемач поема цялата работа върху обекта. Това налага преди да се започне работа, да се договорят всички детайли, така че клиентът да бъде доволен от крайния резултат. По този начин клиентът пести време и средства; така също не му се налага да обикаля магазините, да договаря цени, както и да организира и заплаща транспорт. Строителството “до ключ” оптимизира строителния процес, пести средства и винаги носи удовлетворение от цялостното завършване на поетия от строителя обект.